Maak van je boek een succes

Coming Soon: Maak van je boek een succes!

door Natasja Bijl

Je VOELT het aan ALLES. Dit wordt jouw jaar. Dat ene boek, wat je zo lang wil schrijven, komt er gewoon aan! Je ziet het voor je op tal van salontafels, nachtkastjes en badranden. Jij die signeert, lezingen geeft, een lanceerfeestje houdt, jouw expertstatus claimt…. Wat ben je trots! Helaas maakt lang niet iedereen zijn of haar schrijversdroom waar. Uitstelgedrag of onzekerheid kunnen je tijdens het schrijfproces flink in de weg zitten. Daarnaast kan het idee van een heel boek behoorlijk overweldigend zijn. En hoe werkt dat publiceren nou eigenlijk? Ga je voor een uitgever of uitgeven in eigen beheer? Hoe zorg je voor kopers? Een goede boekmarketing? Een perfecte pre- sale? Lezingen geven, geld overhouden, in de media komen, naamsbekendheid genereren? En met WIE ga je dit allemaal doen? En wat kan je prima zelf? Relax, je bent niet de eerste die door de bomen HET BOEK niet meer ziet.

Met Maak van je boek een succes- voor iedereen die een boek schrijft of het blijft uitstellen, lukt het jou WEL om die schrijversdroom waar te maken. Aan de hand van hilarische anekdotes en voorbeelden, neem ik je mee op reis, stap voor stap, van een werkbestandje op je pc naar jouw eigen boek. Kom maar op met dat boeksucces!

Wil jij verzekerd zijn van één van de eerste exemplaren van mijn nieuwste boek? Reserveer deze dan nu, dan valt het boek in maart bij jou op de mat!

Hoe vaak heeft jouw boek of verhaal al bij je aangeklopt? Hoe vaak ben je ‘s nachts overeind geschoten met de gedachte: ‘Help, ik moet dat boek schrijven!’ Zeg volmondig JA tegen jouw verhaal. Blijkbaar heeft het jou als auteur gekozen!

Mijn naam is Natasja Bijl, Ik heb een media- achtergrond en jarenlang als journalist gewerkt. In mijn rol als recensent heb ik tal van auteurs geïnterviewd, en reportages gemaakt over uitgeverijen en boekhandels. Boeken zijn mijn first love! In 2020 debuteerde ik met de roman ADEM. In 3 maanden tijd heb ik er 2000 verkocht. Ik kwam op de radio, stond in de Stentor en het AD, en kreeg een item in het magazine van Vluchtelingenwerk. In september was ik keynote-speaker tijdens de LOWAN dag (400 man).

Het is mijn wens (nog) onbekende auteurs te helpen bij het afleveren van een kwalitatief goed boek en hen te laten zien hoe je met je boek in de spotlights kan staan.

bg-home nieuw

Bekijk mijn blogs

Maak van je boek een succes

Mag ik stunten met de verkoopprijs van mijn boek??

Mag je stunten met de verkoopprijs van jouw boek of is dat wettelijk helemaal niet toegestaan?
Lees meer

Boekpromotie.. topsport of appeltje- eitje??

Boekpromotie 7 tips om het jezelf makkelijker te maken. En er op tijd mee te starten!
Lees meer

Met jouw boek aanhaken op de actualiteit! – vandaag hot news, morgen kattenbakvulling…

Hoe kun je met jouw boek aanhaken op de actualiteit? Zorg dat je een goed persbericht schrijft.
Lees meer
Scroll naar top