Over mij

Ik ben Natasja, moeder van twee pubers, idealist, zonaanbidder, avonturier en liefhebber van boeken, muziek, gezellige avondjes met vriendinnen en sushi.  Ik bloei op als ik iemand interview en help haar of zijn verhaal beter over het voetlicht te brengen. Ik ben gezegend met een open mind en vrijgevig hart. Dat helpt me enorm in mijn werk.

Nog een privé dingetje: Op 28 januari 2020 gaat er een langgekoesterde droom in vervulling, dan komt mijn roman ADEM uit, over een Eritrese vluchteling, mensenhandel en het opgroeien in een dictatuur. 

Mijn diensten

Sterke verhalen

OP HET PODIUM

Sterke verhalen

OP PAPIER

Sterke verhalen

IN DE MEDIA

geschreven-voor

EXCLUSIEF ARTIKEL: HOE SCHRIJF JE EEN GOED PERSBERICHT?

Inspiratie nodig om een goed persbericht te schrijven? Bekijk nu mijn tips.