Over Natasja Bijl

Waar teksten soms naar de achtergrond verdwijnen, blijven verhalen vaak in je hoofd hangen. Dat magische van verhalen, had ik al jong in de smiezen. Geen wonder dat ik journalist geworden ben! Ik houd van mensen, van mooie woorden, een vleugje idealisme en ben van nature nieuwsgierig. Op dit moment werk ik als ‘vaste’ freelancer voor verschillende magazines, heb ik een portfolio opgebouwd waar ik trots op ben, en help ik steeds meer ondernemers hun unieke verhaal naar tekst te vertalen.

Mijn geheim? Ik mis nooit een deadline en ga altijd voor die aantrekkelijke invalshoek.

EXCLUSIEF ARTIKEL: HOE SCHRIJF JE EEN GOED PERSBERICHT?

Inspiratie nodig om een goed persbericht te schrijven? Bekijk nu mijn tips.

Mijn diensten

Media-matchmaking pakket

VOOR ONDERNEMERS

Journalist & interviewer

VOOR REDACTIES

Schrijftrainingen

VOOR BEDRIJVEN

geschreven-voor