Over Natasja Bijl

Waar woorden in de vergetelheid kunnen raken, blijven verhalen vaak in je hoofd hangen, waardoor ze je aansporen, in beweging brengen of juist even doen stilstaan bij wat ertoe doet. Voor dat magische van verhalen, had ik al jong belangstelling. Geen wonder dat ik journalist, tekstschrijver wilde worden. Ik houd van mensen, van zinnen die de spijker op z'n kop slaan en ben van nature nieuwsgierig. Bovendien ga ik altijd op zoek naar wat mensen beweegt en raakt.
Als 'vaste' freelancer werk ik voor magazines en redacties, en ik help ondernemers hun unieke verhaal naar tekst te vertalen.
Verder nog..  ik ben gek op zon en teenslippers en met een open raampje en een lekker muziekje op naar het strand rijden. Ik heb een open mind en een groot hart, dat helpt me in mijn werk en in de gesprekken die ik voer. In 2019 komt mijn roman ADEM uit, een langgekoesterde droom! (Over mensensmokkel en opgroeien in een dictatuur.)

EXCLUSIEF ARTIKEL: HOE SCHRIJF JE EEN GOED PERSBERICHT?

Inspiratie nodig om een goed persbericht te schrijven? Bekijk nu mijn tips.

Mijn diensten

Media-matchmaking pakket

VOOR ONDERNEMERS

Journalist & interviewer

VOOR REDACTIES

Schrijftrainingen

VOOR BEDRIJVEN

geschreven-voor