Sterke verhalen op film

Overweeg je een bedrijfsfilmpje te maken voor jouw website of sociale mediakanalen? Zorg er dan voor dat je uitblinkt op beeld! Dat doe je door mij vragen te laten stellen, in gesprek te gaan en in te zoomen. Zo komen we tot de kern en schieten we het fragment dat jou of jouw onderneming typeert.

Veel ondernemers en bedrijven zetten tegenwoordig een filmpje op hun website. Hartstikke goed! Want een film waarin je vertelt wie je bent of doet, heeft het meeste weg van een echte eerste kennismaking en zorgt voor verbinding. Hoe zit dat met jouw filmpje? Vertel je daarin echt waar je als mens of bedrijf in uitblinkt, hoe jullie 'club' eruit ziet en welk probleem jullie op grandioze wijze oplossen?
Als interviewer duik ik graag de diepte in. Ik stel de juiste vragen, jij geeft antwoorden waarin je de juiste boodschap overbrengt. En dat alles op beeld!

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shanna de Jong

Shanna de Jong

Xandrion

"Social Media, blogs, columns, eigenlijk wordt dit tegenwoordig alleen maar belangrijker. Je online visitekaartje. Vandaar ook dat ik een Social Media plan voor ons bedrijf heb geschreven. We deden altijd wel wat, maar het werd echt tijd voor een professionele aanpak. Dat betekent wel dat we ook leuke, interessante en vooral relevante content nodig hebben. En met alleen goede onderwerpen ben je er nog niet. Het moet ook op de juiste ‘pakkende’ manier geschreven zijn. Daarnaast moet ons gehele team er mee aan de slag, dus hoe zorg ik ervoor dat iedereen met goede teksten op de proppen komt? Na een korte zoektocht online kwam ik terecht bij de website van Natasja Bijl. Wat een mooi portfolio! Vooral haar schrijfstijl en no-nonsense karakter spraken me aan. Na wat mailcontact hadden we samen een programma opgesteld waarmee we precies de punten behandelen die voor ons van toepassing zijn. Plus, ze kon de training bij ons op locatie verzorgen! Top! De training zelf vloog voorbij doordat Natasja zeer bevlogen en passievol haar verhaal vertelt, beeldende voorbeelden gebruikt en goede opdrachten opstelt waarmee je in de training direct aan de slag kan. Na afloop had iedereen - ook de collega’s die dachten helemaal niet te kunnen schrijven - het gevoel goede handvatten te hebben gekregen waarmee we uit de voeten kunnen."