Sterke verhalen op het podium

Geef je een event of relatie- dag en heb je iemand nodig die de gasten introduceert en interviewt en de boel aan elkaar praat? Neem contact met me op.Met een afwisselend programma en mooie, inspirerende interview gesprekken maken we er een onvergetelijke dag van. 

Wat zijn sterke verhalen op het podium? Sterke verhalen zijn verhalen die bij het publiek  blijven 'plakken' omdat ze barsten van de inhoud en een persoonlijk tintje hebben. Hierdoor blijft de kijker geboeid en heeft hij of zij een leuke, informatieve dag.

Ik richt me vooral op live- events en ben als doorgewinterde journalist in staat het desbetreffende onderwerp snel eigen te maken, of het nu gaat om een interview over innovaties in de bouw, duurzaamheid of een nieuw verschenen boek.
Ik vraag ten alle tijden goed door, zodat de essentie helder wordt en we in ieder geval niet met een wollig verhaal naar huis gaan!

Verder betrek ik het publiek graag bij dergelijke podiumgesprekken, zodat het een interactief geheel wordt.  Met een vleug humor hier en daar!

Organiseer jij een event? Heb je iemand nodig die de boel met flair 'aan elkaar praat' en meedenkt in de voorbereidingen, zodat er afwisseling in de gesprekken zit? Wil jij dat jouw klanten, relaties of gasten met een positieve herinnering de zaal verlaten? Neem contact met mij op!

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lisa-portengen-1423600122

Lisa Portengen

Oprichtster Smart & Sexy

"Natasja is nieuwsgierig, grappig, slim, lief en heeft een verrassende open kijk op het leven. Mooie ingrediënten voor een schrijfster toch? Toen zij een tijd in de redactie van Smart&Sexy zat heb ik haar goed aan het werk gezien en zag dat zij mooi de toon van Smart&Sexy kon pakken en goed samen wist te werken met de andere redactieleden. Fijn om er bij te hebben!"

janneke-bazelmans

Alexandra, Rowena & Janneke Bazelmans

Drie vrouwen, één missie

"Wij hadden een persbericht rondgestuurd en Natasja reageerde heel snel. Twee weken later zaten we met haar op een terras in hartje Amsterdam voor een interview. We vergaten de tijd, zoveel was er te vragen en vertellen. Binnenkort komt het verhaal dat zij over ons heeft geschreven in Yoga International, onder de rubriek De Idealist. We kunnen niet wachten!"