Sterke verhalen op papier

Prettig leesbare journalistieke teksten met verrassende, mooie invalshoeken. Van het concept tot de laatste, definitieve punt, vlekkeloos geregeld.

Met de deadline in zicht kan het er hectisch aan toegaan op een redactie. Zeker als het magazine nog met mooie artikelen en verrassende content gevuld moet worden. Thema's en interviews komen niet uit de lucht vallen, daar is creativiteit voor nodig. En een journalist die snel kan schakelen, een groot netwerk heeft en niet gaat hyperventileren bij lastminute acties. 

Ik ben zo'n allround journalist die aan een half woord genoeg heeft, de taal van de doelgroep 'spreekt' en keurig geredigeerde teksten aanlevert, met een prikkelend intro en een kop die knalt! 
Ik ga graag voor scherpe items. Bovendien ben ik een meedenker, lees: een ideeënbroedmachine. Tenminste dat is wat redacties over mij zeggen. 

Ik schrijf als freelance 'vast' voor onder andere voor: Marie Claire, Bol. com ( Leesmagazine), de ANWB, YogaMagazine, Meeting Magazine, vakblad Industriebouw.

Nieuwsgierig naar mijn interviews met bekend en (nog) niet bekend Nederland?  
Neem een kijkje bij mijn portfolio. 

Mijn geheim? Ik mis nooit een deadline! 

 

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
frank noe

Frank Noë

hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online

"Veel freelance journalisten hebben moeite om deadlines te halen. Natasja ook. Met dit verschil: zij levert haar stukken altijd lang vóór de deadline in. Perfect verzorgd en met aandacht voor het beeld."

Carolien van de Kamp

redactie Carolien Magazine

"Natasja haar manier van schrijven ‘doet’ elke keer iets met me. Ik krijg kippenvel over mijn armen omdat ze me met haar woorden raakt, ik moet enorm hard meelachen omdat het zo herkenbaar is of ik zwijmel mee in een van haar episodes over de liefde. Natasja schrijft gedurfd en gevat. Het best als ze ‘de vrije hand’ heeft en helemaal haar gang kan gaan. Ik stuur dan ook alle ondernemers die in mijn magazine willen staan naar haar toe. Als hoofdredacteur van twee magazines kan ik met trots zeggen dat we Natasja elke keer met veel plezier vragen om erbij betrokken te zijn."