Overtuigende, prikkelende, resultaatgerichte teksten!

Er wordt heel wat afgeschreven binnen bedrijven. Blogs, webteksten, een nieuwsbrief...
Een tekst die 'loopt', verkoopt of de lezer beweegt, is waar de gemiddelde 'schrijver @ the office' op vastloopt.
Ga voor teksten die resultaat bieden!

Er wordt heel wat geschreven in bedrijven. Blogs, websiteteksten, een salespagina en o, nog even snel een nieuwsbrief. Wie is er binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor al deze vormen van communicatie? Vaak toch de secretaresse die het er een beetje bij doet. Of iemand die de reputatie heeft aardig 'tekst vast' te zijn.
Maar.. weten hoe en waar de punten moeten staan of waar de d een t hoort te zijn, bekent niet automatisch dat je goede teksten kunt schrijven waarin een boodschap verpakt zit die de lezer in beweging zet of aanspoort iets te gaan kopen of bestellen. Of op z'n minst enthousiast maakt voor jouw bedrijf, dienst, expertise of boek.
Dat is dan ook waar de meeste 'schrijvers@the office' op vastlopen, waardoor het schrijven van werkzame content, in welke vorm dan ook, alsmaar vooruit geschoven wordt.

Een gemiste kans! Zeker als je bedenkt dat goede, inhoudelijke tekst de manier is om contact te hebben en te houden met opdrachtgevers, prospects en waardevolle relaties.

Hoe dan wel?

Ik schrijf overtuigende, prikkelende, resultaatgerichte teksten, onder andere voor no- nonsense bedrijven in de bouwsector en techniek. Handig voor wie geen communicatiemedewerker in dienst heeft, maar wel om heldere teksten zit te springen.

Dit doe ik door me in de doelgroep te verdiepen. Waar komt jouw klant of opdrachtgever zijn bed voor uit? Waar ligt hij of zij wakker van? En welk probleem lost jouw bedrijf op? Pas als dit helemaal duidelijk is, en ja...dat is soms even graven, klim ik in de pen.

Ik houd van klare taal, ben in staat complexe zaken te versimpelen, en to the point te schrijven. En raad eens... ik vind het nog leuk ook.

Neem gerust contact met mij op. Dan praten we erover.
Mailen mag, bellen gaat sneller: 0651073191

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shanna de Jong

Shanna de Jong

Xandrion

"Social Media, blogs, columns, eigenlijk wordt dit tegenwoordig alleen maar belangrijker. Je online visitekaartje. Vandaar ook dat ik een Social Media plan voor ons bedrijf heb geschreven. We deden altijd wel wat, maar het werd echt tijd voor een professionele aanpak. Dat betekent wel dat we ook leuke, interessante en vooral relevante content nodig hebben. En met alleen goede onderwerpen ben je er nog niet. Het moet ook op de juiste ‘pakkende’ manier geschreven zijn. Daarnaast moet ons gehele team er mee aan de slag, dus hoe zorg ik ervoor dat iedereen met goede teksten op de proppen komt? Na een korte zoektocht online kwam ik terecht bij de website van Natasja Bijl. Wat een mooi portfolio! Vooral haar schrijfstijl en no-nonsense karakter spraken me aan. Na wat mailcontact hadden we samen een programma opgesteld waarmee we precies de punten behandelen die voor ons van toepassing zijn. Plus, ze kon de training bij ons op locatie verzorgen! Top! De training zelf vloog voorbij doordat Natasja zeer bevlogen en passievol haar verhaal vertelt, beeldende voorbeelden gebruikt en goede opdrachten opstelt waarmee je in de training direct aan de slag kan. Na afloop had iedereen - ook de collega’s die dachten helemaal niet te kunnen schrijven - het gevoel goede handvatten te hebben gekregen waarmee we uit de voeten kunnen."