Schrijftrainingen voor bedrijven

Na het volgen van mijn wervelende training gaan er alleen nog maar heldere, verfrissende nieuwsbrieven, blogs, offertes en flyers de deur uit.

Er is geen uniforme schrijfstijl, iedere offerte gaat anders de deur uit. Je hebt het idee dat het taalgebruik wel meer helder en minder wollig kan. Meer van deze tijd. De secretaresses schrijven wel nieuwsbrieven en posten berichten, maar doen dat er maar een beetje bij. Net hoe het uitkomt. Ook daar zit geen eenheid in.

Misschien herken je dit wel binnen jouw bedrijf?  Er wordt meer geschreven dan ooit. Zakelijke bloggen, web teksten, maar ook een simpel e-mailberichtje is een contactmomentje met jouw (potentiële) klant. Jammer dat er dan vaak te weinig nagedacht wordt over de kwaliteit van woorden, letters en zinnen!

Gelukkig kan iedereen leren schrijven. Ook diegenen die puffend boven hun toetsenbord hangen en het moeilijk vinden om tot fabuleuze teksten te komen, zeggen aan het einde van de training vaak: ik wist niet dat schrijven zo leuk was!

Mijn schrijftrainingen geef ik op locatie. Neem vrijblijvend contact met me op om jouw/ jullie wensen te bespreken. Binnen twee dagen ontvang je dan een offerte op maat, met niet alleen de prijs, maar ook een programma voor die dag/ dagen.

Aanvraag schrijftraining

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Shanna de Jong

Shanna de Jong

Xandrion

"Social Media, blogs, columns, eigenlijk wordt dit tegenwoordig alleen maar belangrijker. Je online visitekaartje. Vandaar ook dat ik een Social Media plan voor ons bedrijf heb geschreven. We deden altijd wel wat, maar het werd echt tijd voor een professionele aanpak. Dat betekent wel dat we ook leuke, interessante en vooral relevante content nodig hebben. En met alleen goede onderwerpen ben je er nog niet. Het moet ook op de juiste ‘pakkende’ manier geschreven zijn. Daarnaast moet ons gehele team er mee aan de slag, dus hoe zorg ik ervoor dat iedereen met goede teksten op de proppen komt? Na een korte zoektocht online kwam ik terecht bij de website van Natasja Bijl. Wat een mooi portfolio! Vooral haar schrijfstijl en no-nonsense karakter spraken me aan. Na wat mailcontact hadden we samen een programma opgesteld waarmee we precies de punten behandelen die voor ons van toepassing zijn. Plus, ze kon de training bij ons op locatie verzorgen! Top! De training zelf vloog voorbij doordat Natasja zeer bevlogen en passievol haar verhaal vertelt, beeldende voorbeelden gebruikt en goede opdrachten opstelt waarmee je in de training direct aan de slag kan. Na afloop had iedereen - ook de collega’s die dachten helemaal niet te kunnen schrijven - het gevoel goede handvatten te hebben gekregen waarmee we uit de voeten kunnen."