Voor iedereen die een boek schrijft of het gigantisch uitstelt! Maak van je boek een succes!

Mijn vormgever vermoordt me als- ie ziet dat ik zijn ontwerp alvast met jullie deel. Maar eh.. dit is de cover van mijn nieuwste boek: Maak van je boek een succes! Als alles meezit per augustus verkrijgbaar.
Met volop schrijftips, dingen die je zelf kunt doen om je schrijf energie hoog te houden en de droom, een boek uitbrengen, werkelijkheid te maken.

Wat komt er zoal aan bod:

*Hoe kies je bewust tussen het aanbieden van je manuscript bij een uitgeverij of het in eigen beheer uitbrengen van je boek.
* En welke acties moet je in beide gevallen nemen.
* Voor welke kosten kom je te staan?
* Wat houdt een boekhandel-korting in?
* Wel of niet in de etalage bij Bol?
* Wat komt er qua PR bij kijken?
* Wat is een succesvolle voorverkoop?
* Hoe verleng je de looptijd van je boek?

Het boek geeft veel ideeën HOE je jouw boek in de spotlights kunt zetten. Ik neem je mee in de warrige wereld van boeken, die dus niet stoffig is, maar juist heel levendig, en met welke mensen/ diensten je jouw boek naar een hoger niveau kan tellen. Mocht dat jouw ambitie zijn!

Ik vertel uit eigen ervaring, maar put ook uit alle interviews die ik als journalist en recensent met succesvolle schrijvers als: Marion Pauw, Susan Smit, Michael Pilarczyk, Tomas Ross, Daphne Deckers en nog veeeel meer…heb gehad. Met als resultaat een boek dat jouw hopelijk aanmoedigt je laptop open te klappen en een start te maken met jouw boek of met het traject na de laatste punt! Want een boek dat zichzelf verkoopt moet nog geschreven worden.

Hoe vaak heeft jouw verhaal al bij je aangeklopt? Schrijf dat boek! Nu! Someday is not on the calendar! 

Scroll naar top