Media-matchmakingpakket voor ondernemers

Ik heb een neus voor nieuwswaarde plus een haarscherpe kijk op media en tekst. Als media- matchmaker ben ik de spil tussen jouw verhaal en het grote publiek.

Je hebt een prachtig boek uitgebracht, een nieuw product gelanceerd of een mooi levensverhaal dat je wilt delen met het grote publiek. Of je bent een expert op jouw vakgebied en voelt dat het tijd wordt om dit van de daken te schreeuwen. Je benadert de media, stuurt de ene mail na de andere. En toen.. bleef het stil!

Nee, het valt niet mee om in de media te komen. Zeker niet als je de juiste contacten niet hebt.  Of niet weet hoe je jouw stukken moet aanleveren. Wat is een goed geschreven persbericht? Hoe maak je een redactie enthousiast voor jouw idee? Hoe verzin je een goede invalshoek?

Ik ben Natasja Bijl, tekstschrijver en journalist voor veel verschillende magazines. Daarnaast geef ik geregeld trainingen voor Vaker in de Media. Ik maak jou graag wegwijs in de schimmige wereld van de media en heb hiervoor een uniek media- matchmaker pakket ontwikkeld. 

Wat doe ik voor jou:

Tijdens een (Skype) gesprek van een uur gaan we bekijken wat jij kan doen om de PR machine op gang te helpen (vooraf heb ik je een vragenlijst gestuurd, zodat we meteen aan de slag kunnen). Na het gesprek ontvang jij een Mediaplan waarin ik alle actiepunten, zoals besproken, in een handige tijdslijn heb gezet. Zodat je exact weet wat je maandelijks aan promotie kunt doen. Wie kan je nu alvast benaderen? Wat valt er op voorhand te regelen? Zijn er bepaalde actualiteiten waarop je kan inhaken?

Misschien komen er nog meer dingen op je pad. Vragen over het persbericht, de achterflap van je boek of dat ene lastige mailtje naar een redactie.

Geen paniek! Tijdens dit traject houden we contact en heb je recht op nog een sessie voor al dat soort vragen.

Prijs 799 euro.  Dit bedrag is inclusief 1 persbericht!

Aanvraag media-matchmaker

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lisa-portengen-1423600122

Lisa Portengen

Oprichtster Smart & Sexy

"Natasja is nieuwsgierig, grappig, slim, lief en heeft een verrassende open kijk op het leven. Mooie ingrediënten voor een schrijfster toch? Toen zij een tijd in de redactie van Smart&Sexy zat heb ik haar goed aan het werk gezien en zag dat zij mooi de toon van Smart&Sexy kon pakken en goed samen wist te werken met de andere redactieleden. Fijn om er bij te hebben!"

janneke-bazelmans

Alexandra, Rowena & Janneke Bazelmans

Drie vrouwen, één missie

"Wij hadden een persbericht rondgestuurd en Natasja reageerde heel snel. Twee weken later zaten we met haar op een terras in hartje Amsterdam voor een interview. We vergaten de tijd, zoveel was er te vragen en vertellen. Binnenkort komt het verhaal dat zij over ons heeft geschreven in Yoga International, onder de rubriek De Idealist. We kunnen niet wachten!"