Journalist & interviewer voor redacties

Prettig leesbare journalistieke teksten met verrassende, mooie onderwerpen. Van het concept tot de laatste, definitieve punt, vlekkeloos geregeld.

Met de deadline in zicht kan het er hectisch aan toegaan op de redactie. Zeker als het magazine nog met mooie artikelen en verrassende content gevuld moet worden. Ideeën en thema’s komen niet uit de lucht vallen, daar is tijd voor nodig. Maar jouw glossy of tijdschrift moet binnenkort wel schitteren in de schappen! Heb je daar stress van?

Hoe zou het dan zijn als je een freelancer kan inschakelen die aan een half woord genoeg heeft, de taal van de doelgroep spreekt, keurig geredigeerde teksten aanlevert met koppen die knallen, en waar nodig het beeldmateriaal regelt? En ook zelf met ideeën over de brug komt?

Ik ben Natasja Bijl en ik schrijf onder andere voor Marie Claire, Yoga Magazine, Yoga International, Schrijven Magazine en VNGK. Ik heb als journalist al heel veel bekende en onbekende Nederlanders geïnterviewd, ben dol op geinige uitspraken, mensen met passie voor hun vak en verhalen met een vleugje idealisme. Van het eerste concept tot die laatste punt, ik regel het!

Prijs is afhankelijk van het aantal woorden, de complexiteit en eventuele reistijd.

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
frank noe

Frank Noë

hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online

"Veel freelance journalisten hebben moeite om deadlines te halen. Natasja ook. Met dit verschil: zij levert haar stukken altijd lang vóór de deadline in. Perfect verzorgd en met aandacht voor het beeld."

LeoSchenk

Leo Schenk

redactie Hello Gorgeous

"Natasja schrijft vanuit haar hart en dat is voelbaar in de artikelen die ze voor ons magazine schrijft. Ze vindt altijd de essentie van de verhalen van de mensen die ze interviewt. Natasja is een enorme aanwinst voor Hello Gorgeous."